Šnicelis

snicelis Šnicelio receptui reikės:

  • 800 g kiaulienos faršo
  • 2 kiaušinių
  • 200 ml pieno
  • 100 g juodos duonos
  • 2-3 skiltelių česnako
  • džiūvėsėlių
  • druskos, maltų pipirų

Gaminame. Šnicelis

Duona užpilama pienu (plutelės nupjaunamos). Į kiaulienos faršą įmušamas vienas kiaušinis, sudedama išmirkyta nuspausta duona, suberiamas smulkiai supjaustytas česnakas (galima ir išspausti), įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma.

Iš paruošto faršo formuojami pailgi, ovalios formos, 7-8 mm storio šniceliai. Kiekvienas šnicelis pamirkomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Šnicelis skanu su bulvių koše, virtais grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai [0]

Pasidalinkite mintimis, pageidavimais, palikite savo komentarą.
  1. Saugos kodas
VŠĮ Mažeikių pirminės sveikatos priežiūros centras
I.Džiugienės privati klinika
Medikvita, UAB